Ивет Лалова – красивото лице на леката атлетика

Най бързата бяла жена с най-чаровната усмивка, това е нашето момиче

Преди няколко дни писахме за най-красивата дама на Олимпийските игриАнтония Мишура (състезателка в хърватския баскетболен тим), но смятаме, че нашето момиче Ивет Лалова по нищо не й отстъпва.

Въпреки че не разполагаме с професионална фотосесия и повечето й снимки са от състезания, които обикновено печели, Ивет изглежда пленително.

Всички знаят, че бързината е вродено качество на Ивет Лалова. Тя е спринтьор номер едно на България с много спечелени медали, както на национално, така и на световно ниво.

Освен отличен атлет, Ивет Лалова е изключително чаровна и една от най-красивите дами, участващи на тази Олимпиада в Лондон 2012.

Следваща Post

Предишна публикация Post

Галерия

8 Изображения

Ивет Лалова – красивото лице на леката атлетика Ивет Лалова – красивото лице на леката атлетика Ивет Лалова – красивото лице на леката атлетика Ивет Лалова – красивото лице на леката атлетика Ивет Лалова – красивото лице на леката атлетика Ивет Лалова – красивото лице на леката атлетика Ивет Лалова – красивото лице на леката атлетика Ивет Лалова – красивото лице на леката атлетика

© 2022 Photocreme.com – твоето вдъхновение

Уеб дизайн - Стефан Парнаров