Изпълненият с цветове свят на KDLIG

Градски, модерни и толкова цветни - това са творбите на Кристи

Родена през 1982 г. в Маноло Фортич (Филипините), Кристи или още KDLIG е дизайнер, илюстратор и фотограф.

Още в много млада възраст тя разкрива своя талант. По-късно, когато учи в гимназията, тя работи в бояджийски работилници, за да развие своите способности и усет към цветовете.

През 2004 г. Кристи се дипломира в Университета Сан Карлос в Себу Сити, където изучава изящни изкуства и се специализира в рекламния дизайн.

Илюстрациите й са вдъхновени от сюрреализма, графитите и градската среда като цяло. Макар, че напоследък се е насочила предимно към графичния дизайн, тя все още се сеща и за акрилната живопис.

Още от работата на KDLIG и по-подробна информация за нея можете да откриете на личния й сайт.

Следваща Post

Предишна публикация Post

Галерия

16 Изображения

Изпълненият с цветове свят на KDLIG Изпълненият с цветове свят на KDLIG Изпълненият с цветове свят на KDLIG Изпълненият с цветове свят на KDLIG Изпълненият с цветове свят на KDLIG Изпълненият с цветове свят на KDLIG Изпълненият с цветове свят на KDLIG Изпълненият с цветове свят на KDLIG Изпълненият с цветове свят на KDLIG Изпълненият с цветове свят на KDLIG Изпълненият с цветове свят на KDLIG Изпълненият с цветове свят на KDLIG Изпълненият с цветове свят на KDLIG Изпълненият с цветове свят на KDLIG Изпълненият с цветове свят на KDLIG Изпълненият с цветове свят на KDLIG

© 2022 Photocreme.com – твоето вдъхновение

Уеб дизайн - Стефан Парнаров