Някои от най-добрите картини на Салвадор Дали

Гениалният каталунски творец, представен в най-добрата си светлина

Цялото име на гениалния художник сюрреалист е Салвадор Фелипе Хасинто Дали и Доменеч. Той е роден на 11 май 1904 г. в каталунския град Фигерас в семейството на успял нотариус.

Салвадор Дали създава някои от най-добрите произведения в областта на живопистта, графиката и скулптурата, както и бижутерията. Освен това, той е автор и на някои книги и филми.

Следваща Post

Предишна публикация Post

Галерия

19 Изображения

Някои от най-добрите картини на Салвадор Дали Някои от най-добрите картини на Салвадор Дали Някои от най-добрите картини на Салвадор Дали Някои от най-добрите картини на Салвадор Дали Някои от най-добрите картини на Салвадор Дали Някои от най-добрите картини на Салвадор Дали Някои от най-добрите картини на Салвадор Дали Някои от най-добрите картини на Салвадор Дали Някои от най-добрите картини на Салвадор Дали Някои от най-добрите картини на Салвадор Дали Някои от най-добрите картини на Салвадор Дали Някои от най-добрите картини на Салвадор Дали Някои от най-добрите картини на Салвадор Дали Някои от най-добрите картини на Салвадор Дали Някои от най-добрите картини на Салвадор Дали Някои от най-добрите картини на Салвадор Дали Някои от най-добрите картини на Салвадор Дали Някои от най-добрите картини на Салвадор Дали Някои от най-добрите картини на Салвадор Дали

© 2022 Photocreme.com – твоето вдъхновение

Уеб дизайн - Стефан Парнаров