По едно животно за всяка буква от азбуката

Уеб дизайнерът Кайсън Дана е решил да ограмоти сина си, рисувайки му животни

След като става баща Кайсън Дана напуска работа и започва всеки ден да публикува по една илюстрация на животно.

#sketchAZduelofficial е вдъхновен от Type Flight и всъщност е батъл между Кайсън Дана и Джефри Смит. В продължение на 26 дни, те трябва да рисуват и публикуват по една илюстрация, вдъхновена от буквата на деня и така до края на азбуката (английската :).

Кайсън Дана казва в Bored Panda

“Исках да създам нещо ново за сина ми, нещо, което може някой ден да гледа и да се гордее с баща си. Толкова ми бяха писнали ужасно илюстрираните детски книжки, че реших да създам собствени композиции, които мога да събера в книжка за азбуката.”

Следваща Post

Предишна публикация Post

Галерия

16 Изображения

По едно животно за всяка буква от азбуката По едно животно за всяка буква от азбуката По едно животно за всяка буква от азбуката По едно животно за всяка буква от азбуката По едно животно за всяка буква от азбуката По едно животно за всяка буква от азбуката По едно животно за всяка буква от азбуката По едно животно за всяка буква от азбуката По едно животно за всяка буква от азбуката По едно животно за всяка буква от азбуката По едно животно за всяка буква от азбуката По едно животно за всяка буква от азбуката По едно животно за всяка буква от азбуката По едно животно за всяка буква от азбуката По едно животно за всяка буква от азбуката По едно животно за всяка буква от азбуката

© 2022 Photocreme.com – твоето вдъхновение

Уеб дизайн - Стефан Парнаров