Танцова фотография, от която ще ти увисне мандибулата

Малко хора могат да уловят по-добре танца от Александър Яковлев

Александър Яковлев е руски фотограф, живеещ в Москва. Докато университетското му образование е свързано с правото, неговата страст е танцовата фотография. Той също така обича да снима женски фитнес модели, като фотографиите му се публикуват в специализираните списания.

Танцовите фотографии на Яковлев дават възможност да се оцени изкуството в движенията на човешкото тяло. Нещо повече – брашното, което използва, за да улови движенията по-добре, придава истински живот на снимките и подчертава красивите движения на танцьорите.

Следваща Post

Предишна публикация Post

Галерия

15 Изображения

Танцова фотография, от която ще ти увисне мандибулата Танцова фотография, от която ще ти увисне мандибулата Танцова фотография, от която ще ти увисне мандибулата Танцова фотография, от която ще ти увисне мандибулата Танцова фотография, от която ще ти увисне мандибулата Танцова фотография, от която ще ти увисне мандибулата Танцова фотография, от която ще ти увисне мандибулата Танцова фотография, от която ще ти увисне мандибулата Танцова фотография, от която ще ти увисне мандибулата Танцова фотография, от която ще ти увисне мандибулата Танцова фотография, от която ще ти увисне мандибулата Танцова фотография, от която ще ти увисне мандибулата Танцова фотография, от която ще ти увисне мандибулата Танцова фотография, от която ще ти увисне мандибулата Танцова фотография, от която ще ти увисне мандибулата

© 2022 Photocreme.com – твоето вдъхновение

Уеб дизайн - Стефан Парнаров