Впечатляващи портрети на животни

Леко мрачни и много сериозни фотографии от Винсент Лагранж

Вдъхновен от любовта си към животните и в частност към неговата котка Дуизъл, младият белгийски фотограф Винсент Лагранж работи в момента над последния си проект Human Animal. В него той заснема както домашни любимци, така и диви животни по много изискан и сериозен начин.

Днес повечето хора снимат само хора и само единици заснемат животни.

Аз се опитах да снимам животните като хора, показвайки техните човешки емоции по един сериозен начин.

И наистина, фотографиите на Лагранж се фокусират върху най-изразителните аспекти на героите в тях, разкривайки поразителните прилики между хора и животни. Чрез неговия обектив не само кучета и котки, а дори и влечуги и птици придобиват образ, пълен с характер и остроумие.

Следваща Post

Предишна публикация Post

Галерия

14 Изображения

Впечатляващи портрети на животни Впечатляващи портрети на животни Впечатляващи портрети на животни Впечатляващи портрети на животни Впечатляващи портрети на животни Впечатляващи портрети на животни Впечатляващи портрети на животни Впечатляващи портрети на животни Впечатляващи портрети на животни Впечатляващи портрети на животни Впечатляващи портрети на животни Впечатляващи портрети на животни Впечатляващи портрети на животни Впечатляващи портрети на животни

© 2022 Photocreme.com – твоето вдъхновение

Уеб дизайн - Стефан Парнаров