22 карикатури, посветени на победата на Тръмп

Победата на Тръмп в изборите за президент на САЩ вдъхнови карикатуристи от целия свят

Карикатурите отдавна са форма за сатиричен коментар на събитията, които се случват по света и най-вече политиката. Така новината за избирането на Доналд Тръмп за 45-ия президент на САЩ вдъхнови карикатуристи от целия свят.

Странни, трогателни и винаги точно в целта. Всяка една от карикатурите е забавен начин за приемане на резултатите от изборите в САЩ. Същевременно те използват хумора за да хвърлят светлина върху ситуацията след избирането на Тръмп, която според авторите на карикатурите не е особено позитивна.

Следваща Post

Предишна публикация Post

Галерия

22 Изображения

22 карикатури, посветени на победата на Тръмп 22 карикатури, посветени на победата на Тръмп 22 карикатури, посветени на победата на Тръмп 22 карикатури, посветени на победата на Тръмп 22 карикатури, посветени на победата на Тръмп 22 карикатури, посветени на победата на Тръмп 22 карикатури, посветени на победата на Тръмп 22 карикатури, посветени на победата на Тръмп 22 карикатури, посветени на победата на Тръмп 22 карикатури, посветени на победата на Тръмп 22 карикатури, посветени на победата на Тръмп 22 карикатури, посветени на победата на Тръмп 22 карикатури, посветени на победата на Тръмп 22 карикатури, посветени на победата на Тръмп 22 карикатури, посветени на победата на Тръмп 22 карикатури, посветени на победата на Тръмп 22 карикатури, посветени на победата на Тръмп 22 карикатури, посветени на победата на Тръмп 22 карикатури, посветени на победата на Тръмп 22 карикатури, посветени на победата на Тръмп 22 карикатури, посветени на победата на Тръмп 22 карикатури, посветени на победата на Тръмп

© 2022 Photocreme.com – твоето вдъхновение

Уеб дизайн - Стефан Парнаров