Фантастични създния в метрото

Художникът Бен Рубин развихря въображението си в серията илюстрации Subway Doodle

Пътуването в метрото може и да не изглежда особено интересно но Бен Рубин го представя далеч по-вълнуващо в своята серия илюстрации Subway Doodle.

Проектът представя снимки на нюйоркското метро и неговите пътници в ежедневна обстановка, но Рубин добавя и нещо необичайно. Фантастични създания, които се “закачат” с хората по палав и доста забавен начин. Те висят върху главите на задремалите пасажери, промъкват се за глъдка кафе и разбира се – ровят си в телефоните.

Как се е родила идеята за Subway Doodle?

“Започнах да си драскам в iPad-а, докато пътувам в метрото, просто да минава времето. Един ден направих снимка и нарисувах нещо отгоре. Беше забовно и направих друга. После друга и така се започна…”. Това обяснява Бен Рубин пред Odyssey.

Години след началото на прокета, Рубин продължава регуларно да пуска нови илюстрации в своя Instagram профил. Така че ако искаш да видиш какво се крие в метрото, а вече и по улиците на Голямата ябълка, можеш да го последваш.

Следваща Post

Предишна публикация Post

Галерия

14 Изображения

Фантастични създния в метрото Фантастични създния в метрото Фантастични създния в метрото Фантастични създния в метрото Фантастични създния в метрото Фантастични създния в метрото Фантастични създния в метрото Фантастични създния в метрото Фантастични създния в метрото Фантастични създния в метрото Фантастични създния в метрото Фантастични създния в метрото Фантастични създния в метрото Фантастични създния в метрото

© 2022 Photocreme.com – твоето вдъхновение

Уеб дизайн - Стефан Парнаров