Коледни картички, ама от най-странните

Една 13-годишна традиция на шантави семейни коледни картички

Коледа наближава. А по това време от годината американците много обичат да се снимат и да изпращат семейни коледни картички на приятели и познати.

Семейство Бержерон от Алисо Виеджо, Калифорния също имат тази традиция. От 13 години насам те се снимат с най-различни шантави костюми за коледните празници.

От къде идва традицията на семейство Бержерон за забавните коледни картички?

“В интернет можете да видите постове на всякакви сбъркани коледни картички, които са наистина забавни, без да има умисъл в това”, казва Майк Бержерон пред ABC News.

“И знаете ли, когато видите някоя от тях, си мислите. “Човече, иска ми се да имах една от тези, за да я окача на хладилника. Така че като ми дойдат на гости приятели, да получат удар от нея.” Така ни дойде идеята умишлено да правим подобни шантави коледни картички, които да пращаме на нашите приятели и на фамилията. След известнос се оказа, че хора, които дори не познаваме, са започнали да харесват нашите картички.”

Следваща Post

Предишна публикация Post

Галерия

12 Изображения

Коледни картички, ама от най-странните Коледни картички, ама от най-странните Коледни картички, ама от най-странните Коледни картички, ама от най-странните Коледни картички, ама от най-странните Коледни картички, ама от най-странните Коледни картички, ама от най-странните Коледни картички, ама от най-странните Коледни картички, ама от най-странните Коледни картички, ама от най-странните Коледни картички, ама от най-странните Коледни картички, ама от най-странните

© 2022 Photocreme.com – твоето вдъхновение

Уеб дизайн - Стефан Парнаров