Поетични снимки от Япония

Лятното пътешествие на Ксения Висоцкая, документирано във вдъхновяващи снимки от Япония

Страната на изгряващото слънце е вдъхновила не един и двама артисти. Фотографът Ксения Висоцкая наскоро е пътувала до там и е документирала своето пътешествие в серия от поетични снимки от Япония.

През лятото на 2016 тя заснема японската култура, пейзажи и бит. Ксения запечатва във фотографиите си мигове на смиреност и мъдрост. Реалността е замръзнала в нейните снимки от Япония.

Още вдъхновяващи снимки от Ксения Висоцкая – на сайта й.

Следваща Post

Предишна публикация Post

Галерия

30 Изображения

Поетични снимки от Япония Поетични снимки от Япония Поетични снимки от Япония Поетични снимки от Япония Поетични снимки от Япония Поетични снимки от Япония Поетични снимки от Япония Поетични снимки от Япония Поетични снимки от Япония Поетични снимки от Япония Поетични снимки от Япония Поетични снимки от Япония Поетични снимки от Япония Поетични снимки от Япония Поетични снимки от Япония Поетични снимки от Япония Поетични снимки от Япония Поетични снимки от Япония Поетични снимки от Япония Поетични снимки от Япония Поетични снимки от Япония Поетични снимки от Япония Поетични снимки от Япония Поетични снимки от Япония Поетични снимки от Япония Поетични снимки от Япония Поетични снимки от Япония Поетични снимки от Япония Поетични снимки от Япония Поетични снимки от Япония

© 2022 Photocreme.com – твоето вдъхновение

Уеб дизайн - Стефан Парнаров