Селфита от фермата

Агро сексапил извира от фермерските селфита на Cristian Girotto

Виждаш селфита навсякъде, независимо дали искаш да ги избегнеш или не. Заснемането на перфектното селфи се првевърна в ежедневие на милиони хора, нуждаещи се от самоутвърдждение.

Тази съвременна любов към самозаснемането е тема серията триизмерни изображения Social Animals. Неин автор е френският дигитален артист Cristian Girotto. Той обръща специално внимание на често твърде сексуалното е нелепо банално излъчване на селфи ентусиастите. Girotto придава същото натрапчиво поведение на неговите триизмерни животни. Не е пропуснал и класиката в жанра – duck face. В буквалния смисъл на думата.

Cristian Girotto за културата на правене на селфита, вдъхновила Social Animals?

“Днес прекарваме голяма част от времето си в непрестанно скролиране с палците си по екраните на нашите телефони, търсейки последните постове и снимки в социалните медии. В това търсене, обикновено виждаме селфита на хора с крайно куриозни маниери, които всички ние разпознаваме като супер клише.

Момчето с големите мускули във фитнеса. Момичето, правещо duckface. Оскъдно облеченото момиче, симулиращо невинност. Това ме вдъхнови да покажа, какво виждам аз, когато гледам подобни селфита – зоологическа градина.”

Още снимки и триизмерни изображения от Cristian Girotto, можеш да разгледаш в неговия Behance профил.

Следваща Post

Предишна публикация Post

Галерия

5 Изображения

Селфита от фермата Селфита от фермата Селфита от фермата Селфита от фермата Селфита от фермата

© 2022 Photocreme.com – твоето вдъхновение

Уеб дизайн - Стефан Парнаров