Супергерои като картини от XVI век век

Едно от най-забележителните неща във фотосесията Super Flemish на Саша Голдеберг е, че не е фотошопвана

Какво щеше да е, ако Супермен беше роден през XVI век? А ако Хълк беше дюк? Това са въпросите, които си е задавал фотографът Саша Голдеберг, докато е снимал последната си фотосесия Super Flemish. В нея някои от любимите супергерои в поп културата приличат на картини от XVI век.

Целият проект отнема на Голдебер две години, като подготовката му отнема година и половина, а останалото време е отделил за ретуш и печат. Дванайсет души са били ангажирани с грима, косата и специалните ефекти за снимките. Костюмите са правени специално за фотосесията от петима дизайнери.

“Много от работата е свършена преди и по време на снимките”, Казва Голдебер. “Перик и Себастиан, които се занимаваха с ретуширането на снимките, ми помогнаха да достигнем прецизността и съвършенството, което търсех в тази фотосесия”.

Попитан колко точно се е забавлявал по време на снимките, Саша Голдеберг отговаря “Всичко беше невероятно, това е като сбъдната мечта. Когато погледнеш Хълк и му кажеш да изглежда романтично, това е лудост. Жокерът също беше много впечатляващ. Той издържа три часа грим и започна да се държи точно като Хийт Леджър във филма Черният рицар”.

Разгледай и сайта на Саша Голдберг.

Следваща Post

Предишна публикация Post

Галерия

19 Изображения

Супергерои като картини от XVI век век Супергерои като картини от XVI век век Супергерои като картини от XVI век век Супергерои като картини от XVI век век Супергерои като картини от XVI век век Супергерои като картини от XVI век век Супергерои като картини от XVI век век Супергерои като картини от XVI век век Супергерои като картини от XVI век век Супергерои като картини от XVI век век Супергерои като картини от XVI век век Супергерои като картини от XVI век век Супергерои като картини от XVI век век Супергерои като картини от XVI век век Супергерои като картини от XVI век век Супергерои като картини от XVI век век Супергерои като картини от XVI век век Супергерои като картини от XVI век век Супергерои като картини от XVI век век

© 2022 Photocreme.com – твоето вдъхновение

Уеб дизайн - Стефан Парнаров